Două accidente rutiere au blocat traficul rutier pentru aproape două ore, la Constanța

0
2813

Șoferii aflați în trafic, luni dimineața, pe DN 22, aproape de localitatea MIhai Viteazu, dar și cei care au circulat pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, au avut nevoie de nervi de oțel, din cauza traficului blocat după producerea unor accidente rutiere.

Primul s-a produs la ora 9:20, când polițiștii constănțeni au fost sesizați să se deplaseze în afara localității Mihai Viteazu, pe sensul de mers spre Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme și un microbuz, în urma căruia toate vehiculele au ieșit în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui conducător auto, de 21 de ani, precum și a pasagerului din dreapta – un bărbat de 24 de ani. Totodată, două femei, de 66, respectiv 58 de ani, pasagere în microbuz, au suferit vătămări corporale ușoare.

Cel de-al doilea accident s-a produs în municipiul Constanța, pe I. C. Brătianu, jurul orei 10.15, în care au fost implicate 5 autoturisme.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unuia dintre conducătorii auto, de 20 de ani, precum și a pasagerei care se afla în același auto, pe locul din dreapta.
Totodată, o altă pasageră, de 33 de ani, a suferit vătămări corporale ușoare.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.