Două noi blocuri la Cumpăna. Unde vor fi situate și care sunt prețurile

0
368

Comuna Cumpăna are circa 14.000 de locuitori, iar cea mai mare parte a forței de muncă este absorbită de către agenții economici din Constanța și localitățile învecinate (Agigea, Eforie, Mangalia), localitatea fiind așezată la mijlocul distanței dintre Stațiunea Mamaia și stațiunile din sudul litoralului. Acesta a fost și unul din motivele pentru care în ultimul timp tot mai mulți constănțeni au decis să se mute la Cumpăna, fie la casă, fie la bloc.

De ceva timp se ridică din ce în ce mai multe blocuri la Cumpăna pentru că piața imobiliară o cere. O mare parte din cetățenii localităților învecinate au ales să își achiziționeze un apartament sau o casă, comuna fiind mai liniștită decât orașele mari. În acest sens, cei de la Materan Imobiliare ridică două blocuri de două etaje pe Şoseaua Constanței.

Cele două blocuri vor avea fiecare câte 16 apartamente, distribuite câte patru pe fiecare nivel astfel: patru la demisol, patru la parte, patru la etajul unu și patru la etajul al doilea. Toate apartamentele sunt cu câte două camera, însă diferă suprafața. De exemplu, pentru un apartament de 40.85 mp, situat la demisol, prețurile pornesc de la 30.000 de euro. Pentru unul mai mare de 54.50 mp, aflat la parter, prețurile pleacă de la 45.000 de euro, iar pentru unul de 61.65 mp, la etajul doi, prețurile încep de la 49.000 de euro.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.