Două unități de învățământ din localitatea Topalu trec în scenariul 1 de funcționare

0
58

Luni, 7 iunie a.c., fost convocat Consiliul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Constanța în sistem electronic pentru votarea hotărârii nr. 91.

Aceasta prevede modificarea a două scenarii de funcționare (din scenariul 2, în scenariul 1) a unităților de învățământ din localitatea Topalu, ca urmare a scăderii ratei de incidență cumulată la 14 zile sub pragul de 1/1.000 locuitori.

Astfel, începând cu data de 08.06.2021, 496 de unități de învățământ din județul Constanța vor funcționa în scenariul 1, 6, în scenariul 2, nouă unități de învățământ au activitatea suspendată și cinci vor urma cursurile online, din cauza infrastructurii.

Nr. crt. Municipiul/ orașul/ comuna Unitatea de învățământ Scena- riul inițial Scenariul propus   Perioada până la care este valabil scenariul Observații
1 TOPALU ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 TOPALU 2 1 Pe parcursul anului școlar Rata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
2 TOPALU GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL TOPALU 2 1 Pe parcursul anului școlar Rata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.