Dr. Adriana Câmpeanu, apel umanitar: “Am mers la Ciocârlia să ajutăm patru familii ale căror case au ars. Am plecat cu un nod în gât…”

0
240

Patru familii din Ciocârlia au nevoie de ajutor. Ele vor petrece sărbătorile de iarnă în case goale. Din cauza unui incendiu, cele patru familii au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

“O picătură de bine într-un ocean de speranță. Asta s-a întâmplat astăzi la Ciocârlia unde am mers, împreună cu colegele mele din Organizația Județeană de Femei, să ajutăm patru familii ale căror case au ars. Am plecat cu un nod în gât de la acei oameni care vor petrece sărbătorile de iarnă în case goale, fără strictul necesar. Noi am fost cu puțin dar ne vom întoarce. Vreau să fac un apel la voi, prietenii mei virtuali și reali, să ajutăm acele suflete și să le facem sărbătorile măcar decente. Dacă vă puteți lipsi de un pat, un aragaz sau orice e nevoie într-o casă vă rog să nu ezitați să o contactați pe colega mea, Lenuța Burlacu, telefon 0770282429, care vă poate da detalii cum puteți ajuta acele familii. Vă mulțumesc!“, a transmis dr. Adriana Câmpeanu, în calitate de președinte a OFL Județul Constanța și membru al Biroului Permanent a Femeilor Liberale.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.