100 de copii din zonele defavorizate ale județului Constanța vor primi daruri în preajma Sfântului Nicolae

0
37

Departamentul Social-Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului, prin Asociația „Samarineanul Milostiv”, demarează proiectul social „Sfântul Nicolae-Bucuria Copiilor”, prin care 100 de copii din zonele rurale, defavorizate, ale județului Constanța vor primi daruri în preajma Sfântului Nicolae.


În perioada 18 noiembrie – 6 decembrie, Asociația „Samarineanul Milostiv”, cu sprijinul studenților de la specializarea Teologie ortodoxă Asistență Socială (Universitatea „Ovidius”), va colecta daruri în data de 23 noiembrie.


Persoanele care doresc să se alăture demersului asociației pot aduce jucării noi, articole noi de îmbrăcăminte și de încălțăminte, dar și dulciuri în parcul Tăbăcăriei, zona City Park Mall, intrarea în Parcul Copiilor din Constanța sau să doneze bani în contul Asociației „Samarineanul Milostiv”, deschis la Garanti Bank: RO10UGBI0000452009683RON, urmând ca voluntarii să cumpere și să distribuie cadourile.


Proiectul se desfășoară in perioada 18 noiembrie – 6 decembrie 2022 și este coordonat de către Dr. As. Soc. Gianina Chirugu. Pentru informații suplimentare: Ștefan Ana, telefon 0731425087.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.