Dr. Adriana Câmpeanu, delegat la Consiliul Național al PNL desfășurat la Palatul Parlamentului: “Rămânem ferm angajați în actul guvernării României”

0
218

Ludovic Orban și Florin Cîțu au avut azi ultima mare confruntare înainte de Congresul PNL, programat săptămâna viitoare. În fața Consiliului Național, care a reunit 800 de membri PNL, cei doi și-au prezentat viziunile.

Liberalii constănțenii au fost prezenți sâmbătă, 18 septembrie a.c., la Palatul Parlamentului. Dr. Adriana Câmpeanu a participat în calitate de delegat la Consiliul Național al PNL.

“Pot să vă spun că stabilitatea politică a României este prioritatea zero pentru noi. De altfel, în cadrul CNPNL am aprobat o rezoluție cu zece puncte iar primul punct spune că: Rămânem ferm angajați în actul guvernării României“, susține dr. Adriana Câmpeanu, directorul executiv adjunct al Direcţiei Medico-Socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială a Consiliului Local Municipal Constanța.

De altfel, liberalii au adoptat două rezoluții, una prin care cer USR-PLUS să înceteze orice fel de asociere cu cei de la AUR, pentru ca PNL se va ține departe de orice formațiune extremistă. O alta promite că PNL nu va guverna cu PSD. Ludovic Orban a cerut ca votul la Congres să fie unul corect, fără influențe sau presiuni.

Congresul PNL se va desfășura pe 25 septembrie, la Romexpo, cu participarea fizică a 5.000 de persoane. Liberalii susțin că vor fi respectate toate prevederile legale pentru a evita îmbolnăvirile de COVID 19.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.