Înfrângere nescontată pentru FC Farul

0
280

FC Farul Constanța a suferit a doua înfrângere din acest sezon. Elevii lui Gheorghe Hagi au cedat, în deplasare, scor 0 la 2, în fața Chindiei Târgoviște.

Cu toate că au fost extrem de multe momente în care în jumătatea Farului s-ar fi auzit și musca dacă zbura pe acolo, constănțenii au plecat acasă cu zestrea goală.

Eroarea fundașului Virgil Ghiță, care a fost păcălit de modul în care mingea a sărit din gazon după o degajare lungă a decis practic meciul. Era minutul 40, iar Daniel Popa a profitat pentru a deschide scorul.

Chindia s-a închis și mai mult și a așteptat să lovească pe contraatac. Celea l-a găsit inspirat pe Daniel Popa, care a reușit „dubla”  în minutul 84.

„Sunt supărat, pentru că eram într-un moment foarte bun, ştiam că trebuia să repetăm meciul cu Clinceniul acasă, să atacăm foarte mult. Am întâlnit o echipă care e foarte bine organizată defensiv. 

Am încercat să îi pregătesc pe jucători pentru acest lucru. Supărarea mea vine că în atac nu am produs, nu am făcut nimic din păcate… Sărăcie multă în după-amiaza asta, de aceea sunt supărat. Încă nu suntem o echipă puternică, mare, care să se bată acolo sus”, a declarat Hagi la final, la microfonul celor de la Telekom Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.