Dr. Adriana Câmpeanu: “În momente de cumpănă precum cele prin care trece orașul nostru, dezinformarea nu-și are nici locul, nici rostul”

0
1032
Dr. Adriana Câmpeanu

Premierul Florin Cîțu i-a solicitat primarului Vergil Chițac să demită managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Constanța, respectiv pe dr. Stela Halichidis, în urma incendiului în care au pierit șapte pacienți.

Din câte se pare, medicul Stela Halichidis vrea să scape basma curată din această tragedie și a mutat focusul pe Consiliul de Administrație. Mai exact, Halichidis a ieșit plângând la un post TV și a aruncat vina pentru neputințele sale de manager pe Consiliul de Administrație.

În momente de cumpănă precum cele prin care trece orașul nostru, dezinformarea nu-și are nici locul, nici rostul. Noi, acum, trebuie să fim alături de familiile victimelor de la Spitalul de Boli Infecțioase, trebuie să fim alături de personalul medical, trebuie să acționăm imediat să repunem cât mai repede spitalul în funcțiune. Informații precum cea care circulă pe rețelele de socializare și care fac referire la mine sunt false“, susține dr. Adriana Câmpeanu, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.