Dr. Adriana Câmpeanu: Nu mai candidez la încă un mandat de președinte al Organizației de Femei. Urez succes noii echipe și Adrianei Arghirescu. În toamnă vă invit să mă susțineți la candidatura Organizației Județene

0
307

Anul acesta se împlinesc mai bine de 15 de când dr. Adriana Teodora Câmpeanu activează în cadrul Organizației Femeilor Liberale (OFL) a Municipiului Constanța și 5 ani de la ultimele alegeri la care a fost desemnată președinte. În toți acești ani, OFL s-a confruntat cu o multitudine de provocări, unele din ele diferite față de tot ce au trăit, s-au confruntat cu o pandemie și au avut parte de alegeri la toate nivelurile. Însă, nu s-a pierdut din ochi obiectivul comun: forța în unitate!

Astăzi este un moment de reflecţie asupra trecutului şi asupra prezentului, dar şi o bună ocazie de a ne gândi la viitor. Am ales să nu mai candidez la încă un mandat de președinte al Organizației de Femei a Municipiului Constanța. OFL a Municipiului Constanța a însemnat a doua casă pentru mine și voi o adevărată familie. Îmi propun să extind această familie la nivelul județului și în toamnă vă invit să mă susțineți la candidatura Organizației Județene de Femei.  După acest mandat rămân cu o amintire frumoasă, cu o echipă extraordinară și cu o serie de proiecte de care sunt mândră. Este un moment important pentru mine. Și, pentru că se apropie această ultimă zi de activitate din această postură, de care m-am bucurat în ultimii ani, folosesc această împrejurare pentru a spune plină de gratitudine că sunteți minunate!

Vă mulțumesc tuturor pentru suport, sprijin, pentru aprecieri, pentru tot ce am reușit să clădim împreună. Și, desigur, mulțumesc colegilor mei, președintele Bogdan Huțucă și senatorul Septimiu Bourceanu, care au crezut în mine și mereu m-au susținut. Sunt aici oameni de la care am avut ce învăța. Încă mai învăț.

Împreună am reușit să facem lucruri frumoase pentru Constanța. Pentru prima dată în ultimii 30 ani, municipiul Constanța și județul Constanța are o conducere liberală! Noi, doamnele, am avut o contribuție decisivă.

Mulțumesc familiei mele, cu deosebire soțului care m-a sprijinit cu înțelegere, dar și cu exigență în toata activitatea mea. Sunt convinsă de faptul că prezentul necesită acţiuni imediate. De asemenea, viitorul are nevoie de o viziune care să indice direcţia în care ne îndreptăm. Mai cred că voinţa nu este de-ajuns și consider că este nevoie de acţiune. Simţul acţiunii ar trebui să inspire Organizația OFL a Municipiului Constanța în perioada următoare. Vă îndemn să continuaţi! Nu există alt viitor pentru Constanța decât în uniune. Astăzi deschidem o nouă pagină… Urez succes noii echipe și doamnei Adriana Arghirescu! Puteți conta pe mine. Voi fi alături de Organizația Municipală de Femei, locul de unde am început să mă formez ca om politic din anul 2002!

Nu este deloc un moment ușor, pentru că în toate structurile este nevoie de egalitate de șanse, iar instituțiile sunt despre management, dar în ultimă instanță sunt despre oameni. Este foarte greu să știi că te desparți formal, nu altcumva, de voi – a doua mea familie. Cred că emoțiile vorbesc de la sine. Vă asigur, dragi colegi, de prețuirea mea sincera”, a declarat dr. Adriana Câmpeanu.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.