GALERIE FOTO. Au loc alegerile pentru Biroul Permanent Municipal – Organizația de Femei Liberale

0
418

Femeile liberale constanțene s-au întâlnit pentru a-și alege reprezentantele în Biroul Permanent Municipal.

Pentru funcția de președinte candidează Adriana Arghirescu.

Aceasta este membru PNL din 2014. În prezent este directorul cabinetului secretarului de stat Daniela Nicolescu din cadrul Ministerului Economiei și Turismului.

Arghirescu este consilier municipal PNL Constanța din 2016, președinte al Comisiei de specialitate nr. 5 – Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța

Din 2012, aceasta conduce Asociația „Corpul Experților în Securitate și Sănătate Ocupațională” și Patronatului Intreprinderilor Mici și Mijlocii din consultanță și training Constanța.

Din 2015, Adriana Arghirescu este vicepreședintele Uniunii Naționale a Patronatelor din România din 2015.

Ea este licențiată în Inginerie Chimică, cu masterat în Managementul sistemelor integrate și în Managementul Sănătății în Muncă. Este și antreprenor qsociat și administrator al grupului de firme WTR.

Pentru funcția de prim-vicepreședinte s-au înscris Adriana Teodora Câmpeanu și Mihaela Andrei.

Adriana Teodora Câmpeanu este de profesie medic specialist în stomatologie generală. Afost consilier local municipal din 2016 până în 2021. În prezent este director executiv adjunct la Direcția Medicală Socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială. Este președinte al Asociației ”Sofya Tomitană” și secretar regional al Organizației naționale a femeilor liberale, din mai 2018.

Mihaela Andrei este consilier local municipal din 2016 până în prezent. A fost consilier județean din 2013 până în 2016 Are experiență de peste zece ani în Management și ocupă funcția de Coordonator Birou Litigii la CNAPMC SA din 2020 până în prezent. Din mai 2015 până în prezent este reprezentata Corpului mediatorilor pe județul Constanta și Tulcea în relația cu Curtea de Apel, Procuratura. Este licențiată în drept și are masterat în legislaţia maritimă.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.