Dr. Adriana Câmpeanu: “Sunt mulți oameni inimoși care ne-au ajutat să oferim câteva momente de bucurie unor copii speciali din toate punctele de vedere”

1
566
Dr. Adriana Câmpeanu

Ajutoarele lui Moș Crăciun au ajuns și în localitățile constănțene Ciocârlia și Ion Corvin. Copiii au primit mai devreme darurile de Crăciun.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare

Sunt multi oameni inimoși care ne-au ajutat să oferim câteva momente de bucurie unor copii speciali din toate punctele de vedere. Vă vorbesc despre copiii din Ciocârlia și Ion Corvin care au primit astăzi de la ajutoarele lui Moș Crăciun tot ce au avut nevoie să simtă magia sărbătorilor. Alături de ei au fost Asociația Sofya Tomitană, Gianina Amariei Topolov, Colegiul Național Pedagogic “Constantin Brătescu”, Mihaela Andrei, Adriana Arghirescu, Florin Gavrilă și primăriile Ion Corvin și Ciocârlia“, susține dr. Adriana Câmpeanu, președintele Comisiei pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, sport, culte şi protecţie socială.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Adriana Arghirescu susține că: “povestea românului care face istorie a început de multe ori la sat și nu a fost o poveste fericită ca în peisajele idilice ci marcată de lipsuri, foame, boală dar și de ambiție, studiu și sclipire. Astăzi este despre copiii de la Ciocârlia, copii frumoși și deștepți dar care nu sunt și norocoși. Nu încă, pentru că promit și ei că vor face istorie. Moșul i-a vizitat astăzi și le-a lăsat o mică motivație”.

A.V.

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.