Dr. Cambrea: “Îmi doresc și sper ca în cel mai scurt timp întregul colectiv să revină în cadrul spitalului și să ne putem relua activitatea în condiții de maximă siguranță, cu respectarea pașiilor legali necesari”

0
556

Managerul singurului spital de Infecțioase din Dobrogea, dr. Claudia Cambrea, depune eforturi ca unitatea de tratament să fie reabilitată și redeschisă întregii comunități, în cel mai scurt timp, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea pașilor legali necesari. Astfel, spitalul va fi redat în funcțiune parțial: “Noi ne propunem ca această clădire să fie redată în funcțiune parțial pe măsură ce anumite zone din clădire vor fi verificate și vor fi puse la punct cu toate dotările necesare”.

Asociația Dăruiește Aripi, Baylor Marea Neagră și Fundația Filantropică Metropolis au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea și redeschiderea spitalului. “În acest moment pentru noi orice ajutor este bine-venit pe lângă suportul oficial pe care îl vom primi din partea autorităților. Ajutorul fiecărui cetățean al acestei comunități constănțene, al orașului, al județului, este bine-venit pentru noi“, a declarat dr. Cambrea.

Managerul a dorit să mulțumească tuturor constănțenilor pentru că au fost alături de cadrele medicale ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Constanța încă de la începutul pandemiei. “De fiecare dată când am avut nevoie de sprijinul lor au sărit în ajutorul nostru. Sper ca acest lucru să se întâmple și de acum încolo. Din păcate, situația din acest moment este mult mai complicată și cu siguranță vom avea nevoie de sprijinul întregii comunități. Colegilor mei le mulțumesc că au au înțeles că într-o primă etapă detașarea și suportul celorlalte spitale este utilă din partea noastră. Îmi doresc și sper ca în cel mai scurt timp întregul colectiv să revină în cadrul spitalului și să ne putem relua activitatea, dar evident că toate lucrurile acestea trebuie făcute în condiții de maximă siguranță. De aceea, trebuie să respectăm toți pașii legali necesari astfel încât să putem funcționa și noi, personalul, în siguranță și pacienții noștri să fie îngrijiți în condiții de maximă siguranță”, a conchis dr. Cambrea.

Alexandra VASILE

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.