Dr. Octavian Dumitru Unc are nevoie de noi: “Să ne rugăm împreună în această seară”

0
5855
Prof.univ.dr. Octavian Dumitru Unc

Profesorul universitar dr. Octavian Dumitru Unc are nevoie de noi! Cunoscutul chirurg trece prin momente de cumpănă, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale, fiind sub supravegherea cadrelor medicale din Constanța.

Pe pagina sa de Facebook a fost postat, vineri seară, următorul mesaj: “Profu’ Unc trece acum prin momente dificile. Haideți toți, fiecare după cum putem, să ne rugăm împreună în această seară. Cinci minute, între 00:00 – 00:05, pentru noi nu sunt multe, dar pentru dânsul sigur vor reprezenta mult! Dumnezeu să-i dea multă sănătate“.

Nu se poate ca un om de o asemenea calitate să treacă prin clipe grele. Vă dorim multă sănătate ca să ne putem bucura de ceea ce aveți de oferit cu o generozitate rar întâlnită“, susține Constantin Costache.

Însănătoșire grabnică, domnule profesor!! Vă așteptăm alături de noi“, a scris Bianca Alexandra Rădulescu. 

Multă, multă sănătate! Constanța are nevoie de el“, transmite Mircea Nicolau.

Ne vom ruga domnule doctor să vă regăsim bine și sănătos. Prețuire aleasă“, a scris preotul Claudiu Banu, parohul Bisericii “Sf. Mare Mucenic Mina” din Constanța.

Multă sănătate, domnule profesor! Ați avut grijă de sănătatea atâtor oameni! Să aveți putere!“, susține Mihaela Duțu.

Dr. Octavian Dumitru Unc este cadru didactic la Facultatea de Medicină din cadrul Universității
„Ovidius” încă de la înființare, din 1990. A avut în formarea didactică până acum peste 4.000 de studenți și rezidenți, care au ajuns medici în țară și pe toate meridianele și paralele lumii.

Prof. univ.dr. Octavian Dumitru Unc este unul din cei mai cunoscuți chirurgi din Constanța, dar nu numai. Este o personalitate care și-a văzut împlinite multe dintre visurile profesionale. A fost format la vechea școală bucureșteană de medicină și chirurgie. A preluat din avântul ctitorului facultății de medicină din Constanța, prof. dr. Vasile Sârbu și a participat la toate premierele naționale și locale care s-au desfășurat în ultimii 30 de ani în chirurgia constănțeană.

A.V.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.