Inuman! Angajaţii unui magazin Lidl din Constanţa au chemat Poliţia pentru o bătrână căreia i s-a rupt masca. Continuarea este halucinantă

3
6523

Un incident cel puțin dezgustător și lipsit de omenie a avut loc într-un cunoscut supermarket din Constanța, la care toată lumea are oarece pretenții, mai ales că face parte dintr-un lanț internațional. Iar dacă din cele ce urmează veți trage concluzia că reprezentanții magazinului au acționat în mod ”agresiv”, nu faceți nici o greșeală. Pentru că chiar așa e! Un jurnalist constănțean a fost martor la o scenă greu de închipuit.

S-a întâmplat în cursul zilei de vineri, 23 octombrie, când o colegă de-a noastră de breaslă se afla în incinta Lidl Soveja, zona Tomis III, pentru cumpărăturile de rigoare. La un moment dat, persoana aflată la casa de marcat a început să se rățoiască la o bătrânică trecută de 80 de ani, măruntă, genul de bătrână mică de statură care abia se mai ține pe picioare din cauza anilor mulți acumulați, deveniți o povară. Colega noastră a observat cum casiera s-a răstit de câteva ori la bătrâna care a început să tremure, după care a chemat paza!

Momentul care m-a lovit a fost când casiera a urlat la paznic să vină șeful de magazin. La care acest George a decis să cheme poliția. Femeia (bătrâna – n.r.) tremura, a plătit produsele și s-a dus în spate. Când am ajuns la casă, am întrebat ce s-a întâmplat.

Bătrânei i s-a rupt masca în magazin și a văzut cutiile de măști de la vânzare deschise. A luat o masca și a pus-o pe față urmând să anunțe casiera să o plătească. Atunci casiera i-a spus că trebuie să plătească toată cutia. Evident jumătate goală, pentru că mulți nu au obrazul bătrânei să anunțe. 50 lei cutia. Femeia a zis că nu are bani, iar LIDL a chemat poliția pentru furt”, se arată în postarea colegei noastre, făcută pe pagina personală de Facebook.

O situație jenantă, aberantă, imposibil de digerat pentru mulți dintre noi. Situația putea fi rezolvată altfel, dar reprezentanții magazinului au ales varianta cea mai ușoară, nicidecum să urmărească pe camere cine a deschis cutia cu măști.

Despre faptul că, recent, masca la gură în incinta magazinului era opțională, iar paznicul adormise cu scanerul termic în mână, nu a mai fost chemat echipajul de poliție. În urma apariției acestei postări în spațiul public, mulți internauți au anunțat că nu vor mai călca pragul acestui magazin.

D.A.

3 COMENTARII

  1. Cand greșesc si nu i a la casa de marcat reducerea, am pățit, ar trebui să chemăm si noi politia .eu zic ca este furt, daca nu esti atent plătești.

  2. Acest magazin Lidl din Piata Tomis 3 este un jeg din toate punctele de vedere
    Mizerie cat cuprinde și personal care nu are ce cauta acolo

  3. Este jenant ce se intampla , si pacat ca cei care sunt abilitati sa controleze nu o fac!In general ,sunt multi comercianti care isi poarta masca sub barba sau oriunde altundeva decat peste nas si nu i atentioneaza nimeni!Hai sa prindem un om batran si amarat si sa ne scoatem parleala pe seama lui!Rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.