Dr. Vasluianu nu mai este directorul medical al SAJ Constanța. Atribuțiile sale au fost preluate de dr. Popescu. Ambulanțierii și asistentele medicale, evaluați de dr. Cealera

1
472
Foto-arhivă

În plin val 4 de COVID-19, Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța trece printr-o serie de schimbări. După înlocuirea managerului general dr. Laurențiu Bădescu cu dr. Ionuț Cealera au intervenit modificări și în privința directorului medical. Astfel, dr. Rareș Vasluianu a fost înlocuit de dr. Ionica Popescu.

Nu mai sunt director medical. Doamna dr. Ionica Popescu are delegare de atribuții de director medical. Am și puncte comune cu actualul manager Cealera. Am reintrodus câteva medicații care fuseseră scoase”, a declarat, pentru Focus Press, dr. Rareș Vasluianu.

Tot medicul ne-a confirmat că în aceste zile ambulanțierii și asistentele medicale, personal angajat în perioada stării de alertă, trec printr-o evaluare, testare a cunoștințelor medicale. De asemenea, actuala conducere a decis să renunțe la 5 femei de serviciu, angajate în substațiile din județ, pe motiv că se pot descurca și fără ele.

Întrebat ce se va întâmpla cu asistentele medicale și ambulanțierii care nu trec de evaluare, dr. Cealera a declarat că vor fi cursați.

Membrii comitetului director

Dr. Cealera Ionuț- manager general interimar

Medic primar Popescu Ionica – delegare de atribuții de director medical

Ec. Monica-Elena Iacob – director economic interimar

As. Pisică Adrian – asistent șef interimar

Ing. Dorcea Alexandru-Emanuel – director tehnic interimar.

Vom reveni.

A.V.

1 COMENTARIU

  1. Rahat imprastiat. Domnia sa directoarea medicala, Popescu Ionica…a participat recent la concursul de ,,ambulante” unde a obtinut un rezultat rusinos. Acum…are functia unui om ,,curat” cu merite deosebite. Cata gretosenie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.