Drept la replică

0
211

În vederea unei corecte informări a publicului, referitor la articolul apărut în mediul online ale cotidianului FOCUSPRESS din data de 18.09.2023, cu titlul ”Administratorul spațiului în care a funcționat terasa „Ceaunul Fierbinte” din Eforie, revoltat de ce a găsit în urmă”, autor Daniel Albu, ținând cont de prevederile legale, compania Ceaunul Skiorului solicită publicarea următorului Drept la replică:

”Considerăm ca informațiile prezentate în cuprinsul acestuia sunt tendențioase, nedocumentate și de natură a induce în eroare cititorii.

Din data de 14.09.2023, cheia a fost predata doamnei M.A, administratorul Stefimar Eforie SRL. Va pot asigura ca pe toata perioda contractului, terasa a funcționat cu geamul bucătăriei deschis, oferind clienților transparentă si calitate. Toate probele prezentate de STEFIMAR SRL au fost ”fabricate intenționat” cu lucrurile dânsei din dotarea proprie, deoarece a vrut sa se răzbune pe firma noastră pentru că nu ne-am lăsat păcăliți pentru sezonul estival 2024. Ne-a propus să  îi oferim avans 3000 de euro, dar între timp am luat legătura cu proprietarul de drept al spațiului si ne-a informat că STEFIMAR SRL nu mai are contract pentru anul 2024, deoarece a încălcat toate clauzele contractuale.

Menționez că a fost închiriat  ilegal spațiul și în anul 2023, lucru pe care eu l-am aflat ulterior, deoarece nu avea drept de subînchiriere. Doamna M.A. a încasat chiria în luna aprilie și prima factură a eliberat-o în luna iunie. A câștigat într-un sezon prin subînchiriere suma de 10000 Euro, iar acest lucru intenționa să il facă și anul următor.Dacă a văzut ca nu am prelungit nici noi și nici proprietarul, s-a gândit să se răzbune pentru a denigra imaginea impecabilă a restaurantului nostru.

Vă garantăm ca toți oaspeții noștri au fost foarte mulțumiți, iar bucătăria noastră a fost în văzul tuturor oaspeților noștri. Nu am avut nici măcar o reclamație în tot sezonul și vă garantez că doamna M.A. își trimitea inclusiv copiii să mănânce la noi. Este doar o răzbunare a doamnei, aceasta este preocuparea dânsei, să păcălească si să facă rău”.

Cirtește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.