Drept la replică

0
212

Referitor la articolul dvs. „Localul Stuf îngrădește ilegal plaja din Vama Veche pe care a închiriat-o?!“, publicat în data de 01.06.2021, dorim să aducem următoarele lămuriri:

  1. Delimitarea teritoriului administrat de noi se realizează în afara programului de funcționare a plajei, prin garduri modulare, care sunt strânse la orele 05.00, în fiecare dimineață.
  2. Ca de 22 de ani, sărbătorim fiecare răsărit cu programul muzical cunoscut de cei care frecventează localul nostru. Momentul nu este obturat de garduri sau orice altceva. Cei care scriu altfel, nu spun adevărul.
  3. Delimitarea teritorului se realizează în contextul pandemic, fiind singura modalitate prin care putem controla numărul de persoane care participă la programul de seară, asigurând distanțarea socială. Fără această delimitare nu putem controla numărul de persoane care se adună pe segmentul de plajă pe care îl avem în administrare și pentru care suntem responsabili. Vă invităm să faceți o plimbare noaptea pe plajă pentru a înțelege situația.
  4. Delimitarea la care vă referiți respectă libera circulație pe plajă, fiind asigurat un spațiu cu lățimea de 15 m pentru trecere.
  5. Limitarea numărului de persoane ne permite asigurarea curățeniei pe plajă, realizată de angajații noștri de mai multe ori pe zi. Vă invităm să faceți o plimbare pe plajă dimineața pentru a vedea mormanele de gunoaie, lăsate peste noapte, pe plajele neîngrădite.
  6. Nu suntem singurul administrator de plajă care aplică aceste măsuri în contextul pandemic, dar toate pozele cu garduri sunt asociate cu localul nostru. Primim amenințări de violență și vandalism. Suntem aici de 22 de ani, pentru că ne respectăm publicul și încercăm să îi oferim experiențe cât mai plăcute. Înțelegem dorința de libertate a „tinerilor frumoși și liberi“, dar, în contextul actual, punem mai presus protecția și siguranța publicului nostru.

Carmen POPA – reprezentant Stuf Vama Veche

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.