Localul Stuf îngrădește ilegal plaja pe care a închiriat-o în Vama Veche?!

1
4116

Foarte mulți vamaioți se plâng că cei de la localul Stuf îngrădesc suprafața de plajă din Vama Veche pe care au închiriat-o. Nu doar în acest sezon, ci din 2020. Inspectorii A.B.A.D.L. vor merge în control.

Acum că s-au mai relaxat restricțiile și a debutat sezonul estival, constănțeni și turiști se reîntorc în Vama Veche, cel puțin în week-end. Cei care s-au distrat câteva zile în sudul litorului săptămâna trecută, au observat cu tristețe că Stuf îngrădește plaja din Vamă pe care a închiriat-o. Unii spun că așa s-a întâmplat și anul trecut și că nimeni nu a luat nicio măsură.

„Dragilor, până aici v-a fost! Dacă ați luat «plasă» la Stuff până acum, de aici încolo primiți frumusețe de «picioare-n-gard». În ritmul ăsta, e posibil să se înalțe un zid, o citadelă. Rămâneți cu «sfintele» amintiri… A fost odată… Stuf“, transmite un constănțean vamaioților.

Așa că unii dintre ei propun sesizarea instituțiilor, alții boicotarea Stuf, orice până la dispariția îngrădirii. „Reclamatii. De la cât mai mulți. Nu-i legal să pui gard pe plaja publică. Petiție Declic, reclamat la ANAF, Apele Române etc. Nu-i în regulă să-i «pedepsim» doar că nu mai frecventăm zona. Este plajă publică, cum să restricționezi accesul?! Treaba ta cum îți delimitezi perimetrul barului. Dar plaja este a tuturor, indiferent de oră“, îndeamnă o turistă din Capitală.

O buzoiancă susține că așa ceva e culmea avariției, mitocăniei, prostului gust și al minților îngrădite/îngrămădite!

În concluzie, mulți turiști îndrăgostiți de Vama Veche susțin că nu poate fi îngrădit accesul pe o plajă publică și împiedica privirea valurilor mării de pe plajă, din cauza gardului.

„Cei de la STUF VAMA VECHE au creat în jurul locației un gard (Da, știm! Era și anul trecut!), care blochează accesul pe plajă, respectiv nu mai poți privi răsăritul de pe mal decât aruncând cu ochii peste el“, anunță turiștii un alt vamaiot dezamăgit de decizia celor de la Stuf.

O altă bucureșteancă susține că este „o mare porcărie. O mulțime de oameni înghesuiți într-un spațiu… care chiar și spre mare avea gard… Te duci la mare ca să stai in curte“.

Culmea, vamaioții susțin că și Yuva procedează la fel.

Asta deși Ordonanța de Urgență nr. 19/22 februarie 2006, privind utilizarea plajei Mării Negre și controlul activităților desfășurate pe plajă, arată clar că operatorii de plajă au obligația să permită accesul liber pe plajă și circulația persoanelor în spațiul plajei.

La sesizarea Focus Press, inspectorii Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral vor demara controale în Vama Veche.

Vom reveni.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

  1. La Miticanu’ chiar a devenit un mitocan. Cat de nesimtiti sa fii sa pui gard pe plaja? O fi a lu’ tac-su. Si muzica e devenit partial si pt manelisti. Si taraneii aia care stau la intrare sa nu cumva sa intri cu apa sau clatita de la altii…Inteleg regula dar nu sunt bodyguarzi la Ritz…ar putea sa spuna frumos. In fine…Lyana era in local nasol, acum a venit randul La Stuf. Cacalareala incepe si in Vama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.