Drept la replică – Federaţia Română de Volei

0
78

În urma articolului ”Șoc cu repetiție în voleiul românesc! CS Medgidia nu s-a înscris în Cupa CEV la volei feminin”, publicat la data de 9 iunie 2022, pe site-ul https://focuspress.ro/ , în care se scrie: ”Pentru toate aceste abandoane timpurii de vină ar fi regulamentul absurd al Federației Române de Volei, care impune cluburilor să încheie contracte cu sportivii doar pe un singur an!”, Federația Română de Volei vine cu următoarele precizări:

Federația Română de Volei nu impune și nu poate impune niciunui club aflat în subordinea sa durata contractelor încheiate cu jucătorii/ jucătoarele. Fiecare grupare are dreptul de a-și stabili singură durata înțelegerilor cu sportivii în funcție de propriile proiecții financiare.

Federația Română de Volei nu are nici un rol în înscrierea echipelor în cupelor europene. Formațiile își obțin dreptul de a participa în competițiile continentale intercluburi în urma clasării în ierarhia finală a Diviziei A1, dar decizia de a se înscrie în cupele europene în sezonul următor le aparține în exclusivitate. Singura obligație pe care o au este să respecte regulile stabilite de Confederația Europeană de Volei (CEV).

Federația Română de Volei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.