Drumurile județene din Constanța vor fi redeschise doar cu avizul Poliției Rutiere

0
2013

Circulația a fost închisă pe toate drumurile naționale și județene din Constanța, cu excepția D.N.39 și A2. Echipele R.A.J.D.P. Constanța încearcă să le deszăpezească.

Din cauza ninsorii abundente, dar și a viscolului, ce au dus la scăderea vizibilității sub 50 de metri, și a formării sulurilor de zăpadă pe carosabil, s-a decis închiderea circulației pe toate drumurile naționale și județene, cu excepția D.N.39 și A2. Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri va semnaliza corespunzător sectoarele de drum închise circulației rutiere.

Echipele R.A.J.D.P. Constanța sunt prezente pe drumurile județene și acționează cu toate utilajele din dotare pentru deszăpezirea drumurilor din județul nostru.

Deschiderea circulației rutiere pe sectoarele de drum închise se va realiza doar cu avizul Serviciului Rutier Constanța.

„Vă recomandăm ca în această perioadă să evitați pe cât posibil pornirea la drum pe timp de viscol și ninsoare. Pentru mai multe informații cu privire la starea drumurilor, vă rugăm să vă adresați Dispeceratului Central al R.AJ.D.P., la numerele de telefon: 0241/693.527 şi 0735.008.802“, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.