După ce a fost condamnat definitiv pentru șantaj, jocuri de noroc măsluite și mașini incendiate, un individ cu aere de interlop contestă pedeapsa

1
4348

Unul dintre cei trei indivizi acuzați că șantajau oameni de afaceri din Constanța condamnat definitiv la o pedeapsă cu executare, se declară nemulțumit de sentință și s-a adresat instanței, în speranța că va fi scutit. Este vorba despre Florin Gheorghe Țîrdea, trimis în judecată de procurorii DNA, împreună cu alți doi indivizi cu aere de interlopi, pentru mai multe infracțiuni de șantaj, distrugere și înșelăciune.

Țîrdea, împreună cu ceilalți indivizi, au fot condamnați, în urmă cu 3 luni, într-un dosar în care apar nume sonore din municipiul Constanța. La finalul procesului penal, Florin Gheorghe Țîrdea a fost găsit vinovat și condamnat la o pedeapsă constând în doi ani și șase luni de închisoare cu executare. În luna octombrie, pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrată o contestație la executare de către Florin Gheorghe Țîrdea, care s-a judecat vineri, 19 noiembrie, urmând ca judecătorii să se pronunțe pe data de 6 decembrie.

Acuzațiile În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că, ”în perioada anilor 2014 – 2017, inculpații Țîrdea Florin-Gheorghe și Suliman Giuniet au exercitat constrângeri asupra unor oameni de afaceri (martori în cauză), pentru a-i determina să le remită sume de bani cuprinse între 200 și 35.000 euro. În același context, inculpatul Țîrdea Florin-Gheorghe a incendiat două mașini ce aparțineau unuia dintre martori. Banii respectivi au fost ceruți în contul unor împrumuturi infime acordate anterior martorilor de către inculpații Suliman Giuniet și Iașar Bechir, la care fuseseră adăugate dobânzi substanțiale (50% pe săptămână), cu scopul obținerii în mod injust a unor foloase materiale”. De precizat că Florin Gheorghe Țîrdea a refuzat să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției, așa cum au făcut alte persoane cercetate în același dosar, motiv pentru care acesta a fot trimis în judecată prin rechizitoriu.

D.A.

1 COMENTARIU

 1. Omul are dreptate
  Bechir cu Sedan l-au platit ca sa dea foc.
  De ce ei au scapat ???
  Sifoanele
  Bechir dupa 2 saptamani de arest a recunoscut fapta si a dat in primire pe altcineva
  Sedan fost si el arestat recent si el a rezistat doar 10 zile
  Sifoanele cu aere de smecheri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.