După cununia religioasă, doi miri au mers să învețe să joace oină

0
150

Proaspăta familie Lupașcu a mers să învețe să joace oină imediat după cununia religioasă. Alina Lupașcu a acceptat să promoveze sportul național peste hotare.

„Pe parcursul Cupei Federației, care a avut loc la Frăsin, am avut deosebita plăcere de a avea ca oaspete proaspăta familie Lupașcu, imediat după ce a depus jurământul de credință la una dintre frumoasele mănăstiri din zona Bucovinei. Alina și Lucian au avut ocazia să fie inițiați în oină, fiecare lovind mingea din prima încercare, spre bucuria celor prezenți.

Alina (fosta Balatchi) este una dintre cele mai active persoane care păstrează tradițiile românești în străinătate, find stabilită de peste 15 ani în Londra. Este implicată în diferite proiecte de unire a românilor din diapora, unde a reușit să promoveze, cu mare drag, tradițiile românești, cu un accent deosebit pe cele din Bucovina natală. În acest context, a acceptat invitația federației de a participa la promovarea oinei peste hotare, fapt pentru care îi mulțumim și pe această cale!

Mulțumim multe celor doi miri pentru faptul că au fost prezenți la evenimentul nostru, acordând oinei câteva minute din cea mai importantă zi din viața lor! În numele iubitorilor oinei, le dorim casă de piatră, mulți ani cu sănătate și fericire împreună!“, a transmis Federația Română de Oină.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.