Constănțeanul Liviu Vârciu: „Am avut o formă mai uşoară de COVID. Boala m-a distrus pe interior”

0
727

Liviu Vârciu a relatat cât de dificil îi este să-și revină după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Deși a avut o formă ușoară a bolii, artistul a trecut prin momente dificile din cauza afecțiunilor la ficat și la plămâni.

Vedeta de televiziune a povestit că nu i-a fost ușor să treacă prin boală, mai ales că a fost nevoit să se izoleze singur. Astfel, el a vrut să-și protejeze familia, respectiv iubita și cei doi copii. Liviu Vârciu a explicat că nu a făcut o formă foarte gravă de COVID, însă la câteva săptămâni după ce a trecut prin boală a constatat că i-au fost afectate ficatul și plămânii.

Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de COVID, dar chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău şi când am fost depistat pozitiv şi acum. Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni. Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează. Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni”, a povestit Liviu Vârciu.

În prezent, după nouă luni după ce s-a vindecat de infecția cu coronavirus, Liviu Vârciu susține că starea lui de sănătate s-a îmbunătățit considerabil. Mai mult, el s-a implicat în mai multe probleme, printre care și realizarea unui film.

„Sunt sănătos, nu mai am nimic, am trecut cu bine peste toate. Alerg de colo-colo, am multe de făcut. Acum mă pregătesc de lansarea filmului, la care au fost invitați toți actorii ce fac parte din distribuție, precum și familia”, a spus Liviu Vârciu.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.