După demolarea Mio Caffe, cine mai urmează? Iată lista localurilor care nu vor scăpa de verificări

3
25382
sursa foto: Facebook, Entourage

Patronul localului Mio Caffe, situat pe bulevardul Tomis, a primit somaţia de desfiinţare a construcţiei de pe trotuar, întrucât nu are autorizaţie. Conform unor apropiaţi ai celui care deţine localul, demolarea urmează să înceapă joi, 26 noiembrie, fără a mai fi nevoie de intervenţia Primăriei Constanţa.

Amintim că primarul Constanţei, Vergil Chiţac, anunţa, prin intermediul unei postări pe Facebook, faptul că a fost depistată o terasă extinsă pe domeniul public fără autorizaţie şi că urmează ca aceasta să fie demolată, până la sfârşitul săptămânii.

Însă, în afară de această terasă, există şi altele, în aceeaşi situaţie, şi este de aşteptat ca administraţia publică locală să facă verificări şi în acest sens, respectiv să emită somaţii similare. Conform unor foşti angajaţi ai Primăriei Constanţa, ar fi extinse ilegal pe domeniul public şi anumite localuri din Portul turistic Tomis, cât şi terasele Cafe do Brasil, Cin Cin, Entourage. În privinţa Entourage, situaţia este un pic dificilă, în sensul că în acest caz există şi un litigiu pentru o suprafaţă de teren ocupată de acest local.

Contactaţi de Focus Press, actualii reprezentanţi ai Primăriei Constanţa au precizat că se fac verificări pe linia celor prezentate mai sus.

A.C.

3 COMENTARII

  1. De ce Ne place sa ne facem rau singuri .
    Cu ce ajuta primaria daca desfinteaza aceste terase ?
    Automat vor fi locuri mai putine , incasari mai mici , impozite mai mici .
    Bine ca e totul in ordine in Constanta!

  2. Sper sa nu fie multi ca Nastase Nicoleta, ilegalitati sa avem, bani sa curga. Nu, cucoana, nu este normal sa incalcam legea ca sa castigam bani, chiar și pentru taxe și impozite. Pare ca erai una din clientii care sorbeau o cafea aruncand priviri arogante trecatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.