După imobilul de pe strada Poporului, afaceristul Elias Bagiu plănuieşte un bloc de trei etaje şi în zona Tomis Plus

0
2231

Primăria municipiului Constanța a emis în cursul zilei de joi, 19 august a.c., un Certificat de Urbanism aferent unei investiții pe care societatea Elys Interdecor SRL o va realiza în zona Tomis Plus din oraș, fiind vorba despre construirea unui imobil de trei etaje.

Actul de Urbanism cu numărul 2474 prevede ”Construire imobil cu regim de înălțime de S+P+3 Etaje, locuințe colective și împrejmuire teren pe limita posterioară”. Amplasamentul va fi situat pe strada Amstersdam (DE 263) la numărul 8.

Precizăm că această societate, Elys Interdecor intenționează să construiască un bloc cu spațiu comercial la parter și pe strada Poporului nr.207, în apropiere de Cimitirul Central. Reprezentanții firmei au depus, în luna martie a anului curent documentațiile necesare la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța, care a decis că, pentru proiectul „Construire imobil S+P+3E – locuințe colective cu parter spațiu comercial, împrejmuire teren conform HCL 206/30.06.2020”, nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.

Certificatul de Urbanism pentru imobilul de pe strada Poporului a fost emis în luna mai a anului curent.

Societatea Elys Interdecor SRL a fost înființată la data de 1 octombrie 2009, având sediul pe strada Crișului numărul 4 E. Unic administrator și asociat este Elias Bagiu Liviu Marius, ce a fost asociat și în societățile Elys Desing SRL și Capricorn SRL. Cifra de afaceri raportată în anul 2020 este de 3.452.568 de lei, profitul net de 753.754 de lei și datorii de 2.287.612 de lei.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.