Se dorește construirea unui bloc de trei etaje pe strada Poporului

0
262

Construirea de blocuri în Municipiul Constanta pare că nu se va opri niciodată. Cum se găsește un teren liber, apare și un investitor care vrea să ridice un imobil. Cea mai nouă investiție va avea loc pe strada Poporului unde se intenționează ridicarea unui imobil cu trei etaje.

Societatea Elys Interdecor este cea care dorește să construiască un bloc cu spațiu comercial la parter pe strada Poporului nr.207, în apropiere de Cimitirul Central. Reprezentanții firmei au depus documentațiile necesare la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța, care a decis că pentru proiectul „Construire imobil S+P+3E – locuințe colective cu parter spațiu commercial, împrejmuire teren conform HCL 206/30.06.2020”, nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța, pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 01.04.2021

Firma Elys Interdecor a fost înființată în anul 2009 și are sediul pe strada Crișului nr. 4E din Constanța. Asociat unic și administrator este Elias Bagiu Liviu Marius. Societatea se ocupă de activități de desing specializat adică design privind textilele, îmbrăcămintea, încălțămintea, bijuteriile, mobilă, decorațiuni interioare, articole de modă.

Amintim că Primăria Municipiului Constanța a anunțat că strada Poporului va devein arteră cu sens unic dinspre bulevardul Tomis spre strada Mihai Viteazu. Pe strada Poporului va fi amenajată și o pistă pentru biciclete.

Mihaela GIUGLEA

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.