După jumătate de an, unii șoferi încă mai merg pe interzis pe Bulevardul Tomis

0
1882

Bulevardul Tomis, pe tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia, a devenit cu sens unic de la 1 octombrie 2020. Însă nici acum, la mai bine de șase luni, unii șoferi constănțeni nu s-au obișnuit cu această schimbare, ori preferă să meargă pe interzis pentru a scurta drumul, în speranța că nu îi va depista nimeni. Însă, cum nu toată lumea are noroc, mai mulți constănțeni au fost surprinși de polițiștii locali în timp ce încălcau legea.

Circulația rutieră pe o parte a bulevardului Tomis, inclusiv pe tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia se desfășoară astfel: două benzi cu sens unic către zona central și două benzi dedicate circulației mijloacelor de transport în comun, taxiurilor și autospecialelor de intervenție, cu circulație în ambele sensuri, câte o bandă pentru fiecare sens.

Doar că, anumiți șoferi, uită de aceste reguli, dar unii sunt prinși și sancționați. Mai exact, în perioada 07-14.04.2021 polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier s-au aflat la intersecția străzilor care au devenit cu sens unic. Astfel, șoferii constănțeni care intenționau să intre pe străzile respective au fost atenționați și îndrumați de polițiști să folosească alte artere rutiere. Șoferii care au fost găsiți în trafic că circulau pe bulevardul Tomis dinspre Capitol spre zona Victoria au fost opriți și sancționați. Au fost aplicate 30 sancțiuni în valoare totală de 8.700 lei și câte 2 puncte de penalizare pentru fiecare contravenient.

Mihaela GIUGLEA

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.