Ea este femeia care a murit în tragedia de la Petromidia. A lăsat în urmă trei copii mici

0
32489

Ea este femeia în vârstă de 38 de ani care a murit, în cursul zilei de joi, 18 mai a.c., după ce s-a aflat în stare gravă după ce a căzut într-un rezervor cu azot, la Rafinăria Petromidia. Ea a lăsat în urmă trei copilași.

Din nefericire starea de sănătate a angajatei Rompetrol Rafinare, internată în Spitalul Județean Constanța, s-a agravat semnificativ. În pofida eforturilor susținute depuse de personalul medical, evoluția afecțiunilor sale nu a fost compatibilă cu viața, potrivit medicilor care s-au ocupat de caz.

Precizăm faptul că miilitarii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 13 mai 2023, în jurul orei 17.20, la Rafinăria Petromidia, Năvodari.

Conform primelor informații, un bărbat și o femeie au căzut într-un rezervor cu azot. La fața locului au intervenit 24 de pompieri cu echipajele SMURD C, SMURD B, echipaj SAJ B2, elicopterul SMURD, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de Descarcerare. Bărbatul de 55 de ani a decedat la scurt timp după ce au fost scoși din rezervor.

L.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.