Echipaj al ambulanței prins într-o răfuială cu focuri de armă

0
236
foto cu rol ilustrativ

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Buzău a nimerit, în după-amiaza zilei de 19 septembrie, în mijlocul unei confruntări între două clanuri de romi, în timpul căreia au fost trase și focuri de armă, potrivit Realitatea.net.

Echipajul medical intervenise în urma unui apel 112 la locuința lui Ion Mantu, zis Ion Argintaru, cunoscut interlop, potrivit sursei citate. Aici au nimerit într-o confruntare între familia acestuia și cea a soțului fiicei lor, de la care aceasta fugise. Când s-au auzit primele împușcături, membrii echipajului medical au sărit pe geam pentru a se salva.

„Când a auzit agitație afară, persoana care era consultată și monitorizată și-a smuls electrozii care erau deja montați și a ieșit în curte. La scurt timp, s-au auzit împușcături de armă iar noi, fiind în casă, izolați, am intrat în panică și am văzut un geam deschis, am sărit și am fugit”, a declarat Adrian Ralea, asistent SAJ Buzău, citată de Realitatea.net.

Întreaga zonă a fost blocată de polițiști și jandarmi, iar cel de la care ar fi pornit scandalul este căutat de forțele de ordine.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.