VIDEO Și-a ucis unchiul, l-a pus în sicriu și l-a transportat cu un tractoraș la preot pentru a-l înmormânta

0
950

Un bărbat de 67 de ani din judeţul Vaslui a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat că şi-a ucis unchiul cu care locuia în aceeaşi curte.

După comiterea faptei, suspectul a pus cadavrul într-un sicriu, apoi cu un tractor l-a transportat până la casa preotului, cerându-i să-l îngroape.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui a fost sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la de decesul unui bărbat, în varstă de 83 ani, din localitatea/comuna Micleşti, judeţul Vaslui. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului”, potrivit IPJ Vaslui.

Necropsia a scos la iveală faptul că moartea bărbatului a fost violentă, existând suspiciuni de omor.

„Un prezumtiv autor, bărbat în varstă de 67 de ani, din Micleşti, a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Ulterior, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, prezumtivul autor a fost prezentat Tribunalului Vaslui, instanţa dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul polițiștilor.

VIDEO

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.