Echipamente tehnologice performante pentru elevii din Hârșova

0
628

Sorin Mihai, inspectorul școlar general, a participat marți, 3.11.2020, la o întâlnire cu reprezentanții Asociației Arată că îți pasă Hârșova şi a lui Vasile Roşu, director general al SC Dial SRL, în vederea inaugurării unor echipamente performante care să sprijine profesorii în activitatea didactică, în contextul învățării on-line.

În cadrul acestui parteneriat au fost furnizate 5 pachete interactive de tipul IQboard Evolution AiO UST 100″ Future Teaching – All in one distribuite după cum urmează: 3 pachete pentru Liceul Teoretic Ioan Cotovu Hârșova și 2 pachete pentru Școala Gimnazială nr.1 Hârșova. Pachetul cuprinde: tablă interactivă, videoproiector, computer integrat, microfon, tastatură, mouse wireless, software în limba română. De asemenea, printr-o sponsorizare oferită de asociație și agentul economic cadrele didactice vor beneficia de o sesiune de formare în vederea optimei utilizări a echipamentelor respective.

Întâlnirea de ieri a constituit un bun prilej de a discuta cu cei prezenți abordarea învățământului dual și în zona Hârșova deoarece există o consistentă disponibilitate a partenerilor, precum și resurse în această direcție. Sub această formă s-ar putea crea un mediu stimulativ pentru tinerii din comunitate, oferindu-se multiple posibilități de a-și utiliza propriul potențial în creionarea unui parcurs educativ solid, cu dublu beneficiu: personal și comunitar”, a afirmat Sorin Mihai, inspector școlar general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.