UPDATE. Mihai Lupu trimite Corpul de Control al CJC la Regia Județeană de Drumuri

0
1348

Administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci, prezintă raportul de activitate pentru perioada 2016-2020.

Noul președinte al Consiliului Județean Constanța (instituție în subordinea căreia se află RAJDP), Mihai Lupu, a precizat că nu știe de această conferință (organizată în sistem online) și a adăugat că, poate cu această ocazie, Lucian Lungoci își anunță și demisia.

Mihai Lupu (PNL) a declarat, pentru Focus Press, că va trimite Corpul de Control din cadrul CJC la Regia de Drumuri, pentru că există “suspiciuni de drenare a banilor prin intermediul carierelor de piatră pe care le are în administrare RAJDP”. “Vom vedea cum sunt administrate carierele, cine le exploatează”, a mai afirmat Lupu.

UPDATE. Cu privire la declarațiile președintelui CJC, Lucian Lungoci a declarat că așteaptă Corpul de Control, nu are nimic de ascuns și că, mai mult, carierele de piatră au adus profit RAJDP Constanța, nu invers.

„Să trimită, aștept Corpul de Control din cadrul CJC, nu este nicio problemă. Carierele de piatră aduc profit RAJDP Constanța, deci nu e nimic de ascuns, nu se drenează niciun ban“, a spus Lucian Lungoci.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.