Eforturi pentru organizarea ediţiei cu numărul 9 a Cupei Mării Negre

0
291

Singurul club profesionist de ciclism din judeţul Constanţa, Clubul Judeţean de Ciclism (fostul Club Bilal) pregăteşte ediţia cu numărul 9 a Cupei Mării Negre, competiţie dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, după cum urmează: copii D2 – 5-6 ani, copii D1 – 7-8 ani, copii C – 9-10 ani, copii B – 11-12 ani și copii A – 13-14 ani.

“ Am depus  actele necesare la Primăria Constanţa pentru a primi acceptul de a organiza Cupa Mării Negre. Avem mult de muncă pentru a respecta întocmai actualele protocoale dar suntem pregătiţi. Încercăm să ducem tradiţia ciclismului constănţean mai departe. Dacă vrem să revigorăm ciclismul local și să îl readucem unde a fost trebuie să ne concentrăm asupra bazei piramidei – copiii. Trebuie să le oferim cât mai multe concursuri pentru a putea progresa”, a declarat Victor Bănescu, președintele Clubului Judeţean de Ciclism.

Competiția se va desfășura în trei etape. Prima este programată pe 24 octombrie, a doua pe 31 octombrie şi a treia pe 7 noiembrie.

 La sfârşitul celor trei etape, se vor întocmi clasamentele generale pe puncte, pentru fiecare categorie de vârstă.


Pentru a figura în clasamentul general al Cupei Mării Negre, fiecare sportiv trebuie să ia startul la toate etapele.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.