Ele sunt unicele cadre medicale din România care merg acasă la copiii bolnavi de cancer din evidență, de trei ani, neîntrerupt, pentru tratamente și monitorizare

0
5022

Acum 7 ani, doamnele acestea minunate, în frunte cu medicul Apostol Adriana, și-au suflecat mânecile și au ales să pună pe picioare Secția de Oncopediatrie de la Constanța, iar astăzi, această secție este un model unic în România, susține Alina Pătrăhău, fondatoarea Asociaţiei “Dăruieşte Aripi” şi liderul anului 2019 în sănătate pentru copii.

Dacă le vedeți pe stradă, să știți că sunt unicele cadre medicale din România care merg acasă la copiii bolnavi de cancer din evidență, de trei ani, neîntrerupt, pentru tratamente și monitorizare! Vă iubim doamnelor, care vă luptați în fiecare zi în sistemul acesta greoi pentru copiii eroi“, a declarat Alina Pătrăhău.

Asociația “Dăruiește Aripi” a câștigat recent Premiului Cetățeanului European 2020, oferit de Parlamentul European, pentru dezvoltarea Registrului National al Cancerelor la Copil in România. “Recunoștința noastră merge către cei care au crezut și ne susțin în acest proiect“, susține Alina Pătrăhău.

8864, cu textul “DONEZ” este de numărul de SMS la care puteți dona 4 euro lunar, pentru susținerea tratamentelor la domiciliul copiilor cu boli grave din Dobrogea.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.