Electronice susceptibile a fi contrafăcute, ridicate de polițiștii constănțeni din Portul Constanța

0
160

Poliţiştii de la transporturi maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, peste 1.500 de electronice, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 420.000 de lei.

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 1.505 bucăți de electronice – boxe audio, brățări fitness, căști audio, mouse PC, camere web, camere video, TV box, routere wireless, cântare digitale, încărcătoare wireless, etc., mărfuri susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 422.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.