Mesajul lui Klaus Iohannis pentru români, de Crăciun: ”Respectați restricțiile dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital”

1
351

Klaus Iohannis le-a transmis românilor, joi, în Ajunul Crăciunului, să respecte regulile aflate în vigoare privind combatarea epidemiei de coronavirus, dacă nu vor să ajungă în spital de sărbători. 

Președintele a precizat că nu vor fi introduse restricții noi de sărbători: „Nu-i de joacă!”

„Am avut o ședință de lucru cu prim-ministrul Cîțu și mai mulți miniștri. Am discutat despre pandemie, despre cum va fi de Crăciun în spațiul public și despre campania de vaccinare. Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem să spunem că lucrurile stau bine, avem din păcate foarte multe persoane la ATI și, din păcate, prea multe persoane decedate în fiecare zi. Vă rog să vă feriți de boală și să-i feriți pe ceilalți de boală. Nu-i de joacă!”, a spus Klaus Iohannis.

„Cum va fi de Crăciun. Am discutat măsurile în vigoare și nu vom introduce restricții noi de sărbători, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare. Aceste restricții sunt obligatorii, nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformati acestor restricții, dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital. Repet: restricțiile rămân de sărbători, nu se adaugă altele noi”, a completat președintele Iohannis.

1 COMENTARIU

  1. ALOOOOO. nenea Presedintele ! Cum adica, in ajunul CRACIUNULUI, dumneata ne spui sa purtam mastile ( alea, 90/% neconforme), ca nu cumva de sarbatori sa ajungem la spital. Noi stim ca sunteti de alta confesiune decat cea majoritara, dar la confesiunea lu’ matale in aceasta “peroada’ nu este CRACIUNUL? Sau nici macar nu-l tineti? Cei care v-au conferit premiul Kalergi ( sau cum s-o scrie, el), v-au spus sa ocoliti subiectul. “Peroada” de incubatie, este o constanta( dar e variabila de la un” vandut’ la altul: adica la Rafila are un anume termen in care virusul are voie sa se “manifesteze”- ca sa va citez, iar la neamul lui salom ala ca strainu- ca-i starin de noi, are o alta ‘” peroada” de incubatie si manifestare). Daca nu porti masca in seara de ajun, nu inseamna ca in prima zi de CRACIUN esti deja bolnav. Posibil sa fii bolnav de Revelion. Pentru noi, crestinii ortodocsi, si ROMANI, sarbatorile sunt cele religioase, adica, daca nu stiti, nastera MANTUITORULUI, Sfantul STEFAN, Sfantul VASILE, BOBOTEAZA si SFANTUL ION. Petrecerea din seara de anul nou NU este sarbatoare d-le Presedinte, votatat de mine de doua ori. Poate intelegeti odata ca nu suntem atat de prosti pe cat ne credeti. Va lasam sa vedem pana unde mergeti. S-APOI, OM MAI VEDEA…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.