Elena Băsescu s-a întâlnit cu alegătorii năvodăreni: “PMP Năvodari este garanţia schimbării în bine a oraşului”

0
864

Elena Băsescu a participat, alături de colegii de la PMP şi la invitaţia viceprimarului Costel Aurelian Dumitraşcu, la o acţiune electorală în Năvodari. Candidatul la alegerile parlamentare a încercat să le prezinte năvodărenilor proiectele pentru judeţul Constanţa şi pentru România.

Cu ocazia aceasta, m-am convins de forţa, entuziasmul şi determinarea PMP Năvodari – o filială construită pe scheletul organizaţiei de tineret, care se dovedeşte a fi una dintre cele mai puternice din judeţ. Nu degeaba Costel Dumitraşcu a fost pe punctul de a câştiga chiar alegerile pentru funcţia de primar. Le-am vorbit colegilor de la Năvodari despre asemănările dintre PMP şi vechiul PDL, acolo unde organizaţia de tineret era extrem de puternică, reuşind să-şi impună membrii în funcţii importante (chiar miniştri) având în vedere rezultatele foarte bune obţinute. Speranţa mea este că, în viitorul ciclu legislativ, PMP va avea un mesaj mult mai puternic şi mai bine articulat pentru segmentul tânăr de electorat, care se simte din nou marginalizat sau dezamăgit. Aşa cum PD(L) reuşea să convingă tinerii să le fie alături (aceştia au făcut diferenţa la alegerile prezidenţiale din 2004 şi 2009), nu văd de ce PMP nu ar putea să recupereze susţinerea tinerilor“, susţine Elena Băsescu.

De asemenea, aceasta le-a spus şi colegilor de la Năvodari că o să susţină întărirea Organizaţiei Naţionale de Tineret pentru că “aceasta poate fi un motor care să propulseze partidul mai sus. Vor avea în mine mereu o susţinătoare. În plus, multe dintre temele pe care eu le propun în perspectiva alegerilor din 6 decembrie vizează direct familiile tinere care au nevoie de sprijin. Împreună Mişcăm Constanţa!Împreună Mişcăm România“.


A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.