Mihai Şora, dorinţe de Moş Nicolae: “Fără penali în funcţii publice şi 300 de parlamentari în acel căsoi”

0
178

Scriitorul Mihai Şora îşi doreşte ca Moş Nicolae să îi aducă în acest an, pe 6 decembrie, odată cu alegerile parlamentare, aprobarea iniţiativei “Fără penali în funcţii publice”.

“Dragi prieteni, pe scurt, ce-mi doresc de Moş Nicolae: fără penali în funcţii publice, fără imunitate pentru parlamentari, fără funcţii publice pe viaţă, fără pensii speciale, fără pensionare la 45 de ani pentru poliţişti, magistraţi şi alţi rotofei bugetari. Şi, desigur, doar 300 de parlamentari în acel căsoi“, a scris Şora pe Facebook.

Scriitorul, care a împlinit recent 104 ani, consideră că înaintea acestor dorinţe “se poate începe cu demolarea gardului imund” din jurul Palatului Parlamentului.

A, şi fără gardul imund din jurul lui. Se poate începe cu demolarea gardului, care nu îşi are nicio justificare la un popor atât de paşnic precum poporul mioritic“, a mai scris Mihai Şora. Iniţiativa cetăţenească “Fără penali în funcţii publice” nu a putut fi supusă votului, miercuri, în plenul Senatului, pentru că şedinţa a fost suspendată din lipsă de cvorum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.