Elena Frîncu și sportivi ai Lotului Național de Tineret din cadrul Federației Române de Canotaj au donat sânge la Năvodari

0
47

Prima acțiune de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, după un an și trei luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus, a avut loc la Năvodari, în Sala Sporturilor.

Oameni valoroși, din orașul Năvodari și din țară, au spus prezent, zilele trecute, la acțiunea de donare de sânge organizată de Clubul Sportiv Năvodari și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.

La campania de donare intitulată ”Și tu poți fi erou, donează sânge!” au fost înregistrați 54 de potențiali donatori, dintre care au fost acceptați 45 de donatori. Printre aceștia s-a numărat și vicecampioana mondială de handbal Elena Frîncu, dar și sportivi ai Lotului Național de Tineret din cadrul Federației Române de Canotaj, aflați în pregătire la Centrul Olimpic Năvodari.

Au fost alături de cei care au nevoie de tratament transfuzional și antrenori, sportivi și oficiali de la CS Năvodari: Cornel Suciu, Robert Pererva, Adrian Manea, Dorin Coman, Ciprian Cazan, dar și echipa de rugby – vicecampioană a DNS și cea de fotbal – câștigătoare a fazei județene în Cupa României.

„Suntem extrem de mulțumiți de această acțiune, pe care am realizat-o alături de CS Năvodari. Mai ales, că este prima acțiune de colectă mobilă organizată după un an și trei luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus. CS Năvodari reprezintă un grup de oameni care susțin un mod de viață sănătos, sportiv și ne dorim ca această colaborare să continue în beneficiul oamenilor ale căror vieți pot fi salvate cu ajutorul sângelui donat”, a declarat Alina Dobrotă, directorul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.