Elevii Școlii „Gheorghe Țițeica“ și cercetașii „Dacia Pontica“ pregătesc daruri pentru vârstnicii din cămin

0
95

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 30 „Gheorghe Țițeica“ și cercetașii de la „Dacia Pontica“ s-au transformat în spiridușii moșului și pregătesc cadouri pentru bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice.

Crăciunul este sărbătoarea generozității, a bucuriei, a iubirii și a speranței. În această perioadă, simțim mai intens dragostea pentru aproapele nostru și vrem să aducem pe chipurile tuturor zâmbete și lacrimi de bucurie.

Singurătatea este foarte dură, iar lipsa de comunicare și problemele de sănătate ale bătrânilor îi fac și mai vulnerabili. Mulți dintre ei își petrec timpul așteptându-și copiii sau nepoții, care însă, din diferite motive, nu mai vin. Și pentru că nimeni nu trebuie să se simtă singur și trist de Crăciun, toți bătrânii de la cămin vor primi de la copiii inimoși daruri din suflet.

Dintre cei 181 de bunici din cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Constanța, zece vor primi daruri din partea cercetașilor și 171, de la elevii din cele 48 de clase ale Școlii Gimnaziale nr. 30 „Gheorghe Țițeica“. Fiecare cadou va fi însoțit de o felicitare cu câteva rânduri scrise din inimă pentru bunicul care așteaptă un gând bun din partea unei familii.

Campania „Dar de Crăciun pentru bunicii tăi“, derulată de Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, cu sprijinul Școlii Gimnaziale nr. 30 „Gheorghe Țițeica“ și al Asociației Dacia Pontica din cadrul Organizației Cercetașii României, are drept scop implicarea și sensibilizarea comunității cu privire la importanța familiei și a dragostei fată de persoanele vârstnice, dar și importanța relației și a comunicării între copii, părinți și bunici.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.