Peste 100 de șoferi constănțeni, amendați într-o singură zi pentru că au intrat pe Interzis

0
1669

Pentru asigurarea și menținerea siguranței și fluenței traficului rutier, polițiștii locali constănțeni au derulat, marți, o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule care circulă în municipiu fără a respecta indicatoarele rutiere cu semnificația „Accesul interzis“.

Într-o singură zi, polițiștii locali constănțeni au aplicate 110 sancțiuni, în valoare de 30.850 de lei și 220 puncte penalizare, șoferilor care nu au fost atenți sau au ales să ignore semnificația indicatorului „Accesul interzis”“ așa cum este prevăzut în art. 111 din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002 republicată.

De asemenea, au fost efectuate verificări privind accesul controlat al autovehiculelor în spațiile pietonale din Zona Peninsulară. În acest sens, polițiștii locali lansează un apel către conducătorii auto să respecte semnele de circulație și să nu pătrundă în Zona Peninsulară fără a deține permis de acces prin zonele în care este instalat indicatorul rutier „Accesul interzis“.

Cetățenii sunt rugați de Poliția Locală Constanța să semnaleze, în continuare, orice fapte care contravin legislației în vigoare, la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.