Elevii și profesorii Colegiului Pedagogic din Constanţa continuă să scrie, și de sărbătorile pascale, lecții despre empatie și solidaritate

0
417

Colectivul Colegiului Naţional Pedagogic “Constantin Brătescu” din Constanţa continuă lecția despre empatie și solidaritate. A fi empatic înseamnă a suspenda ignoranța, indiferența, acel deficit alarmant de umanitate care ne abate de la drumul firesc, susţine directorul Colegiului Naţional Pedagogic “Constantin Brătescu” din Constanţa, prof. Anamaria Ciobotaru.

Elevii și profesorii Colegiului nostru continuă să scrie, și de sărbătorile pascale, lecții despre empatie și solidaritate. Familiile lor sunt, și acum, partenerii acestor lecții – întâmplări fericite pentru ei și pentru alții. Elevii Colegiului, părinții lor, profesorii și toți cei care lucrează în școala păstrează tradiția și anul acesta“, de declarat directorul Colegiului Naţional Pedagogic “Constantin Brătescu” din Constanţa, prof. Anamaria Ciobotaru.

Primele ajutoare vor ajunge la Centrele ,,Sfânta Sofia” și ,,Sfânta Filofteia”. “Ajutorul constă în pachete cu alimente specifice sărbătorilor pascale. Mulțumiri elevilor, părinților lor și cadrelor didactice ale Colegiului. Nu în ultimul rând, mulțumirile noastre se îndreaptă către domnul viceprimar Ionut Rusu și către consilierul local dr. Adriana Campeanu – membru în Consiliul de administrație al Colegiului, care ne vor sprijini pentru ca darurile noastre să ajungă cu bine la destinațiile stabilite“, a conchis directorul.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.