Entourage, Manara și On Plonge Junior, amendate pentru că aveau clienți în interior

1
1577
Enturage, foto arhivă

Polițiștii și jandarmii constănțeni continuă activitățile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus. În cursul serii trecute, polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție urbană au desfășurat acțiuni, pe raza Secției 3, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două localuri de pe bulevardul Tomis desfășurau acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020. Potrivit informațiilor noastre este vorba despre localurile Entourage și Manara. Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 12.000 de lei.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un local din stațiunea Mamaia, restaurantul On Plonge, desfășura acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.