Eroii căzuți la datorie, comemorați la Brigada 9 Mecanizată „Mărășești“ cu ocazia Zilei Forțelor Terestre

0
86
Militari ai Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti". FOTO MAPN

În ziua de 23 aprilie 2021, la sediul Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti”, s-a desfăşurat ceremonia militară cu ocazia sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre. Pentru cinstirea memoriei eroilor căzuţi la datorie, cu această ocazie, s-a desfăşurat apelul solemn.

La această activitate a participat comandantul garnizoanei Constanţa, contraamiral de flotilă Valentin Iacoblev. În cadrul ceremoniei, militari ai brigăzii au fost avansaţi în gradul următor şi au primit diplome pentru meritele deosebite, profesionalismul exemplar şi contribuţia remarcabilă adusă în mod permanent în cadrul activităţilor Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti”.

Şeful de stat major, colonel Marian Niculae, le-a mulţumit tuturor camarazilor şi i-a felicitat pentru efortul depus şi modul de îndeplinire a sarcinilor.

Cu ocazia Zilei Forţelor Terestre transmit gândurile mele de recunoştinţă şi admiraţie camarazilor care prin devotament şi sacrificiu îşi dedică viaţa apărării cetăţenilor.Aduc pe această cale mulţumiri militarilor brigăzii pentru angajamentul cu care şi-au executat şi îşi execută misiunile şi sarcinile profesionale pe teritoriul naţional sau în teatrele de operaţii, unde, alături de partenerii din NATO şi Uniunea Europeană, contribuie la efortul de menţinere a păcii” a subliniat colonel Marian Niculae.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.