Eșec usturător pentru HCDS

0
175

HCDS a ratat Cupa și Supercupa României la handbal masculin, după ce a cedat cu 21 la 24 în duelul contra celor de la Dinamo.

Constanța s-a ținut aproape de adversara ei doar 40 de minute.  Doar cu Ionuț Iancu, inspirat în poartă și cu Vitaly Komogorov, aproape de neoprit de la 9 metri, Constanța s-a pierdut în propria mediocritate.

Chikovani a fost lent și previzibil în atac, în timp ce Șandru a fost repede citit de apărătorii câinilor, astfel că HCDS a fost victimă sigură.

Dinamo, cu Saeid Heidarirad, genial în poartă, și cu Ante Kuduz, în formă maximă, a avut și 6 goluri avans, scor 21 la 15. Pe final, George Buricea, doar în tribună la acest meci, s-a certat cu observatorul de meci, dar Constanța nu a mai avut cea face și a trebuit să se recunoască învinsă.

Finala dintre Dinamo și HC Dobrogea Sud Constanța s-a desfășurat cu două zile înaintea startului în Liga Zimbrilor și la a dat o măsură destul de clară în privința șanselor la titlu și în sezonul 2020/2021.

Cu un buget de aproape 2 milioane de euro, asigurat din banii contribuabililor constănțeni, HCDS are, în cel mai bun caz, a doua șansă la titlu.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.