Europa, venim! Echipa de volei feminin CS Medgidia, rezultate de excepţie

0
90

Echipa de volei feminin CS Medgidia a obținut matematic biletele pentru Europa. În week-end, Medgidia a găzduit partidele turneului şase al returului Diviziei A1 la volei feminin, ultimul din sezonul regulat.

În ciuda faptului că elevele lui Florin Voinea și Radu Began au obținut un singur succes, 3 la 0 cu FC Argeș (25-15, 25-11, 25-16) și au suferit două înfrângeri 1-3 cu Dinamo (25-21, 16-25, 18-25, 16-25) și 0-3 cu CSM Târgoviște (21-25, 22-25, 19-25) a fost suficient pentru a-şi asigura clasarea pe locul patru şi totodată participarea în cupele europene sezonul următor.

Performanța obținută de CS Medgidia, la numai patru ani de la înfiinţare, este una de excepție.

“Am demonstrat că suntem o mare familie. Comparativ cu alte orașe de tradiție din volei, Medgidia e un oraș mic, dar o mare familie! Aici a stat secretul nostru. Le mulțumim și celor care au fost alături de noi, chiar dacă nu ne-au putut încuraja din sală. Stabilitatea oferită de autoritățile locale ne-a ajutat de asemenea enorm. Jucătoarele au dat totul pe teren și asta s-a văzut. Vom juca în faza următoare a competiției fără presiune. Ne dorim să practicăm același volei frumos ca în sezonul regulat”,  a declarat Florin Voinea, antrenorul fetelor de la CS Medgidia.

În careul de ași al Diviziei A1 la volei feminine, s-au calificat CSM Târgoviște, Dinamo București , CSM Volei Alba Blaj și CS Medgidia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.