Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier personal

0
428
Victor Paul Dobre și Mihai Lupu (stânga)

Mihai Lupu a numit un nou consilier în cabinetul său de la Consiliul Județean Constanța: pe Victor-Paul Dobre. Președintele C.J.C. mai are alți opt consilieri, dintre care trei onorifici.

Victor-Paul Dobre este noul consilier personal al președintelui C.J.C., Mihai Lupu. Acesta a semnat dispoziția în acest sens la sfârșitul lunii martie a.c.

Dobre a fost deputat P.N.L. de Galați timp de patru mandate, inclusiv în legislatura trecută, prefect de Galați între 1996 și 2000 și ministru delegat pentru administrație, timp de trei luni, în 2012.

A absolvit Facultatea de Mecanică din cadrul Institutului Politehnic Galaţi (actuala Universitate „Dunărea de Jos“), urmând apoi cursuri de pregătire la Şcoala Superioară de Administraţie Roma din Italia și la Colegiul Naţional de Apărare.

În acest moment, Mihai Lupu mai are opt consilieri personali, dintre care trei onorifici: Oana Valeria Zaharia, Victor Manea, Ionuț Cornel Ionescu și Lică Gherghilescu, George Justinian Tambozi, Ermil Chelariu, Mitică Pepi și Eserghep Gelil.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.