Evoluția sarcinii și pregătirea părinților pentru naștere! Cursuri gratuite de puericultură și alăptare, la Constanța

0
353

Pregătirea pentru viața de părinte încă din perioada prenatală este esențială, pentru ca atunci când bebelușul se naște aceștia să știe ce au de făcut încă din primele minute de viață. Întrebările fiecărui părinte sunt diverse și nenumărate, cum este și firesc.

Astfel, Euromaterna vine în sprijinul părinților din Constanța și în fiecare weekend oferă gratuit cursuri online astfel:
( săptămâna pară)
Sâmbăta – 09:00 -11:00 – Curs de alăptare;
Sâmbăta – 11:00 – 13:00 – Curs de puericultură.
( săptămâna impară)
Sâmbăta – 09:00-11:00 – Evoluția sarcinii și pregătirea pentru naștere;
Sâmbăta – 11:00-13:00 – Nașterea și lăuzia imediată.

Viitorii sau proaspeții tătici care participă la cursul de puericultură vor primi o diplomă de participare. Pe baza acestei diplome medicul de familie ăi va elibera atestatul de absolvire al unui curs de puericultură, necesar pentru obținerea a încă 10 zile de concediu.

Programările pentru cursurile gratuite se fac atât telefonic la numărul 0241.605.555, cât și online accesând secțiunea programari online, fiind obligatorie introducerea numărului de telefon.
Persoanele programate la cursuri vor fi adăugate pe un grup de whatsapp. Aproximativ cu 20 minute înainte de începerea cursului, pe grupul de whatsapp va fi postat link-ul de conferință al cursului. Accesarea lui va permite participarea la cursul online. Cursul se va desfășura în video conferință prin aplicația ZOOM.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.