Mii de ghiozdane, distribuite unităților de învățământ. Elevii și preșcolarii din Năvodari vor primi rechizite în prima zi de școală

0
307

Toți elevii și preșcolarii din Năvodari vor primi rechizite în prima zi de școală. La fel ca în fiecare an, înainte de începerea școlii, Primăria Năvodari a achiziționat rechizite pentru elevi și preșcolari. Ghiozdanele complet echipate conțin rechizite personalizate pentru fiecare ciclu școlar în parte: grădiniță, ciclul primar, gimnaziu și liceu.

Publicată de Chelaru Florin pe Duminică, 13 septembrie 2020

Programul „Ghiozdanul pentru toți” are ca principal scop susținerea activității școlare și degrevarea părinților de o parte din cheltuielile și grijile pentru pregătirea copiilor în vederea începerii noului an școlar.

Rechizite pentru elevi

Primăria Năvodari a distribuit deja unităților de învățământ din oraș cele 4.720 de ghiozdane, aranjate pe fiecare categorie de elev, astfel încât, în prima zi de școală, copiii să găsească rechizitele pe bancă.

“Vreau să-i asigur pe elevi, părinți și dascăli deopotrivă de faptul că Primăria Năvodari și unitățile de învățământ sunt pregătite pentru orice scenariu privind începerea noului an școlar. Indiferent că vorbim despre învățământ hibrid, on-line sau predare exclusiv la clasă, suntem pregătiți pentru ca elevii noștri să beneficieze de cele mai bune condiții“, susține edilul Florin Chelaru.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.