Evoluție bună pentru CS Medgidia la turneul de la Târgoviște

0
98

Două victorii și o înfrângere este bilanțul echipei CS Medgidia în cadrul celui de-al şaselea turneu al Diviziei A1, găzduit de Sala Sporturilor din Târgovişte. În primul meci echipa antrenată de Florin Voinea și Radu Began s-a distrat cu FC Argeş. CS Medgidia a câştigat cu scorul de 3-0 (25-14, 25-19, 25-18).

În a doua dispută CS Medgidia a reușit un succes magnific contra lui Dinamo. A fost un meci epic. Cu un plus de experiență și omogenitate, Dinamo a început mai bine și și-a adjudecat primul set cu scorul de 25-17. Medgidia  răspuns prompt și a egalat scorul după 25-19. Parțialul trei a curs într-o singură direcție și Dinamo a revenit la conducere după 25 la 14.

Actul patru a fost un adevărat thriller! Medgidia a salvat 5 mingii de meci și a egalat la 2, după un set care a durat peste o oră și s-a încheiat cu scorul de 32 la 30. Și dacă nu a fost să fie 1 la 3 pentru Dinamo, s-a încheiat 3 la 2 pentru Medgidia, după 15 la 12 în decisiv.

În ultima partidă a turneului, CS Medgidia a întâlnit pe CSM Târgovişte. În primul set, oboseala din disputa cu Dinamo și-a spus cuvântul și gazdele au pus rapid 1 la 0 pe tabelă, după 25 la 15. Medgidia a făcut un set 2 foarte bun și a egalat scorul, după 23 la 25. În parțialul trei Târgoviște și-a ridicat nivelul de joc, pentru a se impune cu 25 la 20. Și actul patru a curs, până la un moment dat, înspre gazde, care au condus  și la cinci puncte diferență. Pe serviciul lui Ariton, Medgidia a egalat, Târgoviște a simțit pericolul și a apăsat pedala de accelerație și s-a dus la 24 la 20. Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au avut forța de a duce setul în prelungiri , dar nu și meciul. După ce au salvat cinci mingii de meci s-au văzut înfrânte, scor 27 la 25.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.